tan

Filtre
Færdig
 • DKK260,00 inkl. moms

  Gradual tan creme, der efterlader huden blød og med en glød! Kan bruges dagligt for at opbygge mere farve, eller for vedligeholdelse af din tan med en af mousserne. Farven udvikler sig i de efterfølgende 8 timer. Jeg anbefaler altid at smøre på inden sengetid, og sove med den, så man vågner op med en lækker glød. Påfører du om dagen anbefaler jeg at du har løst tøj på.

  Vil du have et mørkere resultat anbefaler jeg Overnight Tan Booster, der er en mousse og er mørkere i resultatet!

  Cremen er desuden parabenefri, vegansk og indeholder kun 100% naturligt DHA

 • DKK200,00 inkl. moms

  Gradual tan på dråbe – til dig, der gerne vil kræse lidt om dig selv! Bland 2-5 dråber i din dagcreme (og husk at tage mindre creme end du normalt ville, da du jo tilføjer dråberne), og i løbet af de næste 6-8 timer vil du udvikle en smuk glød på din hud.

  Denne version er til dig, der ikke er til spray, og/eller gerne vil tilføre ekstra fugt til huden – da den indeholder 7 lækre og nærende olier, der samtidig med at give dig lidt sommerglød også giver din hud et fugt-boost!

  Jeg bruger selv ofte dråberne i min ansigtscreme, når min hud trænger til ekstra fugtboost, hvis jeg vil strække en gammel tan lidt, eller hvis jeg vil starte blødt op. Jeg tager altid 5 dråber creme og blander med halv mængde (af hvad jeg normalt ville bruge) af min ansigtscreme.

  Meget begynder-venlig.

 • DKK180,00 inkl. moms

  Tan eraser! Denne fjerner resterne af din selvbruner, så du er helt klar til et nyt lækkert lag! Påfør med din handske på hele kroppen, vent 5 minutter og gå derefter i bad og skrub din gamle tan væk! Nemmere har det aldrig været!

 • DKK60,00 inkl. moms

  Fantastisk lækker handske til påføring af din selvbruner – uundværlig sammen med din selvbruner-mousse!
  Kan maskinvaskes ved 30 grader og bruges igen og igen!

   

 • -33% Off
  DKK80,00 DKK120,00 inkl. moms

  i want the darkest possible  er i midten af de 5. Denne er netop en god medium til dig med varm hudtone. Den er også et super godt sted at starte, for dig, der er lidt i tvivl om hvor mørkt du tør gå.

  Ønsker du mere naturligt resultat anbefaler jeg fake it till you make it, der er i den lyse ende af de 5.
  Ønsker du et vildere resultat skal du med kold hudtone bruge  i love myself more tanned  og dig med gyldne undertoner tanned AF .

  Husk at købe selvbruner handske til påføring.

 • DKK200,00 inkl. moms

  Den lækreste fugtgivende rosenvandsspray med gradual tan! Som du kender din facemist – denne giver bare også glød!

  Den mørkeste af de to mists.

  Misten kan også bruges ovenpå makeup som settingspray, der vil give farve i løbet af dagen (vil dog altid være bedst på ren hud).