Bryn og vipper

Filtre
Færdig
 • Udsolgt
  DKK219,00 inkl. moms

  Du har højst sandsynligt stødt på de der Micellar Water rundt omkring i løbet af de sidste par år, og det er ikke uden grund!
  De er blevet SÅ populære pga deres meget milde ingredienser, der stadig har en fantastisk god renseeffekt, der samtidig kan fjerne makeuppen. Hvis du som jeg er vild med at gøre din ansigtspleje så mild som mulig, kan denne klart anbefales! Og så dufter den super rart og lækkert (hvilket jeg jo er en sucker for).

  Bruges bare med en vatrondel – gerne en genbrugelig hvis du har sådan en. Skal du afrense makeup (specielt mascara) anbefaler jeg dig at holde vatrondellen på øjet i 10-20 sekunder før du begynder at bevæge den. På den måde får produktet lov at arbejde lidt inden du kører rundt, og din aftagninsprocess bliver langt mildere (og nemmere) for både hud og vipper.

  Indeholder 190 ml og virker også på vandfast makeup.

 • DKK239,00 inkl. moms

  Absolut min yndlings mascara!

  Jeg har efterhånden prøvet min vej igennem mascara’er og vi ved alle at det er en jungle! Denne mascara kan virkelig lidt af det hele! ILIA er kendt for at lave hudplejebaseret makeup, og deres mascara er ingen undtagelse. Den indeholder derfor også en masse plejende ingredienser, for at passe bedst muligt på dine vipper. Men det bedste ved den er uden tvivl, at selvom den er plejende, så er de ikke gået på kompromis med produktet! Den holder hele dagen uden at drysse, tynger ikke vipperne, separerer vipperne, løfter, giver længde, den kan bygges op – ej men jeg ELSKER den!

  Farven er sort (kaldes After Midnight).

  Jeg har endda testet andre mascara’er i mellemtiden, men jeg kan ikke lade være med at vende tilbage til denne. Hold nu shisse, jeg synes bare den er fantastisk. ENJOY!

 • DKK229,00 inkl. moms

  AAAAH! IT’S HERE!😍

  Bryn-produktet du har manglet hele dit liv. Lynhurtigt brow-lift i en krukke. For os hvis hår ikke vokser i den rigtige retning af natur, er det en umulig opgave at få de der bryn til at gå mere skråt opad – ELLER, det var det indtil nu!

  Produktet virker lidt som en voks og hårlak for dine bryn, og FRYSER hårene i den retning du gerne vil have dem i.

  Jeg har lavet det i samarbejde med BySahl, der er bryn-eksperter, og vi har sammen fundet frem til det perfekte brynstylings produkt, der møder de behov vi har hørt i har!

  Påfør med den medfølgende børste eller spoolie of your choice. AND ENJOY THOSE CUTE BROWS😍
  Til farve til brynet, anbefaler jeg at bruge den skrå brynpensel til at påføre dette vidunder, der kan skabe både lette og/eller definerede bryn alt efter din præference!

 • Udsolgt
  DKK699,00 inkl. moms

  I min optik verdens bedste vippe- og brynserum! Påføres ved vippekanten på ren hud, hver dag (gerne om aftenen, da kroppen regenererer om natten og her optager bedst) i 10-12 uger. Derefter kan der skrues ned til hver 2. dag for vedligehold.

  Fuldt resultat ses efter ca 12 uger, men de fleste vil allerede opleve en forskel allerede efter kun 4 uger!

  I starten kan der opleves en sart svien ved vipperne, da ingredienserne er meget aktive – denne aftager dog igen, som huden og hårsækkende bliver vænnet til den ekstra aktivitet.

  Har du meget sarte øjne/hud ved øjnene, er gravid eller ammende anbefales Tolure Hairplus x10, der ikke indeholder prostaglandiner.