Krystaller

Filtre
Færdig
 • Udsolgt
  kr.289,00 inkl. moms

  Bemærk: begrænset antal.
  Det her er nok ét af de produkter, der er mest sårbar for mig at dele med jer. Min spiritualitet er nemlig ret personlig for mig – men jeg kunne simpelthen ikke snyde jer for godterne, da muligheden bød sig; at samle disse kits. Alle sten er hand-picked af mig, og jeg når jeg vælger et kit til dig, er det med de bedste intentioner for dig.

  Krystaller kommer i mange former, og disse ”nussesten” er perfekte til at have med på farten, i bh’en, som meditationsredskab, at ligge på chakra’erne, eller bare at have i tasken. De er formet med en lille fordybning, der giver den perfekte form til at ligge på pege- og langefinger, mens tommelfingeren kan ”nusse” fordybningen. Lidt en mindre slags palmstone, med indbygget sanse-fordybning.

  Krystallerne i kittet er:
  Bemærk venligst; min lille forklaring er kun til inspiration. Mærk efter, og tag den sten, der ‘kalder’ på dig. Din intuition har som oftest ret <3

  Krystalkits
  ⁃ Bjergkrystal – bringer klarhed. Brug den når du vil være skarp og klar i sindet, og vil rette fokus mod et bestemt område.
  ⁃ Ametyst – virker harmoniserende/balancerende. Brug den fx når du føler dig stresset, deprimeret, mangler balance eller når du har tankemylder.
  ⁃ Rosakvarts – kærlighedens krystal. Brug den når du føler dig usikker, brug for kærlighed, arbejder med selvværd – kærlighedsboost.
  ⁃ Tigerøje – virker groundende. Brug den fx ved blokeret kreativitet, eller når du flyver lidt for højt, god til at bringe din energi tilbage til DIG istedet for i andre.
  ⁃ Sort obsidian –  Virker lidt som et skjold, skyder dårlig energi væk. Brug den til at tage fat i det der gør ondt, så det kan forløses.
  ⁃ Solsten – sensuel og styrker din selvtillid og åndelighed. Brug den når du skal være kreativ, slippe dig løs, gennem vinteren mod depression.

 • kr.199,00 inkl. moms

  Har glædet mig så ufatteligt til at dele de her med jer😭

  Armbåndet fungere som din aktive reminder om og støtte i, at du har dig! Tigerøje krystallen hjælper bl.a. til at stå stærkere i dig selv, og filtrerer dårlig energi fra. En super groundende krystal, der bringer en stærk følelse af indre ro. Krystallens energi kan føles meget guidende og perfekt som støtte i, ikke at lade dig holde tilbage af frygt. En krystal, der i min optik er perfekt til at understøtte budskabet om at “JEG HAR MIG”❤️

  Krystallerne kan oplades og renses i fuldmåneskær, under rindende vand eller kortvarigt i sollys ved behov✨

  Armbåndet er håndlavet på dobbelttrukket flad elastik, omringet af bl.a. 27 tigerøjeperler. Armbåndet er lavet med øje for bedst mulig holdbarhed, men vær selvfølgelig forsigtig, som med alle andre elastik-armbånd🫶🏽 Guldperlerne holder ikke farven ved gentagen og længerevarende kontakt med vand

  Lander onsdag d. 7/6 ✨