Krystaller

Filtre
Færdig
 • Udsolgt
  kr.289,00 inkl. moms

  Bemærk: begrænset antal.
  Det her er nok ét af de produkter, der er mest sårbar for mig at dele med jer. Min spiritualitet er nemlig ret personlig for mig – men jeg kunne simpelthen ikke snyde jer for godterne, da muligheden bød sig; at samle disse kits. Alle sten er hand-picked af mig, og jeg når jeg vælger et kit til dig, er det med de bedste intentioner for dig.

  Krystaller kommer i mange former, og disse ”nussesten” er perfekte til at have med på farten, i bh’en, som meditationsredskab, at ligge på chakra’erne, eller bare at have i tasken. De er formet med en lille fordybning, der giver den perfekte form til at ligge på pege- og langefinger, mens tommelfingeren kan ”nusse” fordybningen. Lidt en mindre slags palmstone, med indbygget sanse-fordybning.

  Krystallerne i kittet er:
  Bemærk venligst; min lille forklaring er kun til inspiration. Mærk efter, og tag den sten, der ‘kalder’ på dig. Din intuition har som oftest ret <3

  Krystalkits
  ⁃ Bjergkrystal – bringer klarhed. Brug den når du vil være skarp og klar i sindet, og vil rette fokus mod et bestemt område.
  ⁃ Ametyst – virker harmoniserende/balancerende. Brug den fx når du føler dig stresset, deprimeret, mangler balance eller når du har tankemylder.
  ⁃ Rosakvarts – kærlighedens krystal. Brug den når du føler dig usikker, brug for kærlighed, arbejder med selvværd – kærlighedsboost.
  ⁃ Tigerøje – virker groundende. Brug den fx ved blokeret kreativitet, eller når du flyver lidt for højt, god til at bringe din energi tilbage til DIG istedet for i andre.
  ⁃ Sort obsidian –  Virker lidt som et skjold, skyder dårlig energi væk. Brug den til at tage fat i det der gør ondt, så det kan forløses.
  ⁃ Solsten – sensuel og styrker din selvtillid og åndelighed. Brug den når du skal være kreativ, slippe dig løs, gennem vinteren mod depression.