Krystaller

Filtre
Færdig
 • Active Filters
 • Filter by Category
 • Filter by Color
 • Filter by Size
 • Filter by Price

  Min Price:

  Max Price:

 • DKK289,00 inkl. moms

  Bemærk: begrænset antal.
  Det her er nok ét af de produkter, der er mest sårbar for mig at dele med jer. Min spiritualitet er nemlig ret personlig for mig – men jeg kunne simpelthen ikke snyde jer for godterne, da muligheden bød sig; at samle disse kits. Alle sten er hand-picked af mig, og jeg når jeg vælger et kit til dig, er det med de bedste intentioner for dig.

  Krystaller kommer i mange former, og disse ”nussesten” er perfekte til at have med på farten, i bh’en, som meditationsredskab, at ligge på chakra’erne, eller bare at have i tasken. De er formet med en lille fordybning, der giver den perfekte form til at ligge på pege- og langefinger, mens tommelfingeren kan ”nusse” fordybningen. Lidt en mindre slags palmstone, med indbygget sanse-fordybning.

  Krystallerne i kittet er:
  Bemærk venligst; min lille forklaring er kun til inspiration. Mærk efter, og tag den sten, der ‘kalder’ på dig. Din intuition har som oftest ret <3

  Krystalkits
  ⁃ Bjergkrystal – bringer klarhed. Brug den når du vil være skarp og klar i sindet, og vil rette fokus mod et bestemt område.
  ⁃ Ametyst – virker harmoniserende/balancerende. Brug den fx når du føler dig stresset, deprimeret, mangler balance eller når du har tankemylder.
  ⁃ Rosakvarts – kærlighedens krystal. Brug den når du føler dig usikker, brug for kærlighed, arbejder med selvværd – kærlighedsboost.
  ⁃ Tigerøje – virker groundende. Brug den fx ved blokeret kreativitet, eller når du flyver lidt for højt, god til at bringe din energi tilbage til DIG istedet for i andre.
  ⁃ Sort obsidian –  Virker lidt som et skjold, skyder dårlig energi væk. Brug den til at tage fat i det der gør ondt, så det kan forløses.
  ⁃ Solsten – sensuel og styrker din selvtillid og åndelighed. Brug den når du skal være kreativ, slippe dig løs, gennem vinteren mod depression.

 • DKK109,00 inkl. moms

  Noget i oooofte har spurgt på er mine krystal-halskæder! Så da jeg fik muligheden for at tilbyde jer disse, var der ingen tvivl. Da krystaller jo er et naturmateriale, findes der kun én af hver – og jeg har udvalgt 4 jeg synes var for smukke til ikke at gå til mine dejlige kunder.

  Vedhængene er alle ametyster. Ametysten er en af de mest kendte krystaller, og ikke uden grund. Det er nemlig en super højt vibrerende krystal, der fremmer din selvtillid og beskytter dig – og den er genial til dig, der har tendens til tankemylder, at stresse eller at være deprimeret, da dens energi løfter på den blideste måde. En krystal jeg bestemt synes alle ville have gavn af!

  Vedhænget er guldfarvet, og skal passes på. Vedhænget har ikke godt af at komme med i bad, sved, hårlak, parfume – og krystallen kan falme hvis den er for meget i sollys. Pas på din krystal, og bær den med kærlighed til dig selv <3

  Ryd