Lovingly Collective

Filtre
Færdig
 • DKK229,00 inkl. moms

  AAAAH! IT’S HERE!😍

  Bryn-produktet du har manglet hele dit liv. Lynhurtigt brow-lift i en krukke. For os hvis hår ikke vokser i den rigtige retning af natur, er det en umulig opgave at få de der bryn til at gå mere skråt opad – ELLER, det var det indtil nu!

  Produktet virker lidt som en voks og hårlak for dine bryn, og FRYSER hårene i den retning du gerne vil have dem i.

  Jeg har lavet det i samarbejde med BySahl, der er bryn-eksperter, og vi har sammen fundet frem til det perfekte brynstylings produkt, der møder de behov vi har hørt i har!

  Påfør med den medfølgende børste eller spoolie of your choice. AND ENJOY THOSE CUTE BROWS😍
  Til farve til brynet, anbefaler jeg at bruge den skrå brynpensel til at påføre dette vidunder, der kan skabe både lette og/eller definerede bryn alt efter din præference!

 • DKK149,00 inkl. moms

  Den bedste fodfil til at fjerne uønsket hård hud på fødderne. Dine fødder fortjener det bedste – de skal bære dig gennem hele livet, så husk at passe på dem.
  Filen er grov nok til at fjerne det du vil fjerne, men ikke så grov at du kommer til at lave skader – perfekt til brug i privaten!

  Den er pga de ekstra fine riller i metallet utroligt nem at holde ren for gammel død hud og bakterier.
  Jeg anbefaler at afslutte med Cucumber Heel Therapy-cremen, for at pleje og vedligeholde bedst muligt.

 • DKK449,00 inkl. moms

  SÅ ER DEN HER! Denne børste har jeg arbejdet på at få lavet til jer i over et år! Tørbørsten er først og fremmest et genialt værktøj til at eksfoliere din hud, men fordelene stopper ikke der! Kobbertrådene i midten tilfører negative ioner til din hud, der modarbejder frie radikaler. Ved tørbørstning får du sat gang i både lymfesystem, blodcirkulationen og bindevævet, og ved regelmæssig brug vil din hud fremstå mere glat, ensartet og generelt mere strålende og levende! And who doesn’t want that på bare 5 minutter om dagen?? Børsten modvirker væskeophobninger, appelsinhud og uren hud, der kan komme af dårlig cirkulation🙏🏼

  Børsten bruges ved at køre i lange strøg mod hjertet, og cirkulært på mave og ryg. Start ved fødderne og arbejd dig opad✨ Ved første brug, vil det føles mere intenst, men det aftager hurtigt. Allerede når benene er taget, vil du kunne mærke hvordan hele din krop går igang med at arbejde!

  Brug evt børsten inden bad, og sørg for aldrig at bruge den på våd hud, da kobbertrådene i midten ikke kan tåle vand❤️ Er helt genial inden påføring af selvbruner også😍

  Absolut et redskab jeg ikke længere vil undvære!

  *virker også GENIALT til at modvirke indgroede hår og de små hårfjerningsknopper!

  Hurtig how to: https://www.instagram.com/reel/CP5sB5ip-jC/?igshid=MDJmNzVkMjY=