Om os

Personlig vejledning

På trods af at dette er en online-forretning, vil du aldrig møde standardsvar eller samtale med robotter. Kontakter du os, vil du altid få fat i Cecilie selv, da god service er top prioritet. Branchen mangler nuanceret og personlig vejledning, og vi gør alt vi kan, for at du kan få den vejledning du har har brug for. Vores personlige erfaringer med produkterne, deler vi gerne ud af, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et produkt!

Gennemtestede varer

Hos lovingly.dk vil du aldrig møde et produkt der ikke virker – og virker det ikke for dig, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi arbejder ud fra en meget personlig udvælgningsprocess, der for dig betyder, at du aldrig vil finde et produkt på siden, Cecilie ikke selv bruger, elsker eller står indenfor. Vi elsker gennemsigtighed, og du fortjener intet mindre! Og vi deler gerne ud af vores personlige erfaringer!

Hvordan opstod Lovingly.dk? 

Lovingly.dk er en baby under udvikling, der startede under navnet Noget Med Negle. Cecilie startede forretningen som negleklinik, der hurtigt tog fart. Igennem tiden som Noget Med Negle deltog Cecilie i DM i negle i København 3 gange og vandt også flere medaljer, men kroppen og hovedet kunne ikke følge med. Det blev til en personlig udvikling i Cecilie, der satte fokus på vigtigheden i at passe på sig selv.

Vigtigheden i at udøve kærlige handlinger overfor sig selv og andre.

 

Vi samarbejder med skønhedsklinikken BySahl

BySahl er en skønhedsklinik og webshop, der laver en masse fantastiske skønhedsbehandlinger. Blandt andet permanent makeup og ansigtsbehandlinger til problemhud. De har specialiseret sig i hud, og er derfor også stedet vi henviser til, hvis du ønsker hudpleje til ansigtet, der virker! Da vi holder til i samme lokaler, vil du derfor også ved afhentning af bestillinger, kunne møde Helle og Pernille, der laver behandlingerne i BySahl.

 

Hvem er vi?

Alene kan man gøre meget. Sammen kan man gøre endnu mere. Derfor blev ”jeg’et” til et ”vi” under Corona-lock down. En tid de fleste af os blev meget berørte af. Krisetider betyder nytænkning, og i mange tilfælde er det også her man mærker hvad er vigtigt. Derfor ansatte Cecilie sin kæreste Eric, der deler samme værdisæt. Derfor vil du også kunne møde os begge. Cecilie er som oftest ansigtet ud ad til –  mens Eric klarer skansen bag skærmen. Og vi er et ret godt makkerpar, hvis vi selv skal sige det.