Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Image Image

IBS-venlige Falafler – Smagfuld Opskrift Uden Mavebesvær

Ingredienser (ca. 12 små falafler):


    •    1,5 dl kogte røde quinoa-frø - KØB HER

    •    1 dl hakket frisk persille eller koriander

    •    1 dl hakket spinat eller rucola

    •    1/2 dl finthakket forårsløg (kun de grønne dele)

    •    2 spsk mandelmel

    •    1 spsk Hey Falafel krydderi - KØB HER

    •    1 spsk citronsaft

    •    1 æg

    •    Salt og peber efter smag

    •    Urtekram Olivenolie til stegning


Fremgangsmåde:


    1.    Forbered ingredienserne:

Kog de røde quinoa-frø efter pakkens anvisninger og lad dem køle af. Hak spinat, persille/koriander og forårsløg fint.

    2.    Bland ingredienserne:

I en skål kombineres kogt quinoa, hakket spinat, persille/koriander, forårsløg, mandelmel, Hey Falafel krydderi, citronsaft og æg. Smag til med salt og peber.

    3.    Form falaflerne:

Brug hænderne til at forme små kugler eller flade “bøffer”. Hvis dejen er for våd, kan du tilsætte lidt mere mandelmel.

    4.    Stegning:

Varm en pande op ved middel varme og tilsæt Urtekram Olivenolie. Steg falaflerne i 2-3 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.


Servering:

Server falaflerne med en frisk salat, i en wrap med salatblade eller med en IBS-venlig dressing som tahin-dip (lavet med citronsaft og lidt vand) eller laktosefri yoghurt med agurk og mynte.

Image

Add a comment