

Green Goddess Chokoladekage med Kakao-Glasur
En nærende, rig chokoladekage med bløde noter af kakao og vanilje, tilført den smukke dybde fra Green Goddess' collagen- og kakaoprodukter 🌿🍫
Ingredienser til kagen:
- 3 æg
- 120 g kokossukker eller rørsukker
- 80 g mandelmel eller kokosmel (kan også kombineres)
- 2 spsk Green Goddess Kakao
- 2 måleskeer Green Goddess Marine Collagen Beautiful Chocolate
- 1 tsk Mill & Morfar vaniljepulver
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk natron
- 1 nip salt
- 1 dl smeltet kokosolie eller smør
- 1 dl plantebaseret mælk (fx havre- eller mandelmælk)
Ingredienser til glasur:
- 2 spsk Green Goddess Kakao
- 1 spsk Green Goddess Marine Collagen Beautiful Chocolate
- 2-3 spsk kokossukker eller flormelis
- 1-2 spsk kokosolie, smeltet
- Lidt plantebaseret mælk, indtil ønsket konsistens opnås
- 1/2 tsk Mill & Morfar vaniljepulver
Sådan laver du kagen:
- Tænd ovnen:
Forvarm til 175°C (almindelig ovn). Beklæd en lille kageform eller muffinsforme med papir. - Pisk de våde ingredienser:
Pisk æg og kokossukker luftigt. Tilsæt kokosolie og plantebaseret mælk. - Bland de tørre ingredienser:
I en anden skål blandes mandelmel/kokosmel, kakao, collagen, vaniljepulver, bagepulver, natron og salt. - Saml dejen:
Vend de tørre ingredienser i de våde, og rør forsigtigt, indtil dejen er ensartet. - Bagning:
Hæld dejen i formen.
Bag i ca. 20-25 minutter (mindre tid hvis du laver muffins) – tjek med tandstik. - Afkøling:
Lad kagen køle helt af, før glasuren kommes på.
Sådan laver du glasuren:
- Bland alle ingredienserne:
Pisk kakao, collagen, kokossukker, kokosolie og vaniljepulver sammen. Tilsæt lidt plantebaseret mælk ad gangen, indtil glasuren er cremet, men stadig tyk. - Fordel på kagen:
Smør glasuren ud på den afkølede kage.
Resultat:
En nærende, rig chokoladekage med bløde noter af kakao og vanilje, tilført den smukke dybde fra Green Goddess' collagen- og kakaoprodukter 🌿🍫 Perfekt både som selvforkælelse eller sundere dessert!
Add a comment