
Naturlige Bounty snacks m. dadler og chokolade
Ingredienser (ca. 10 stk.)
• 10 biogene økologiske dadler uden sten
• 50 g kokoschips (vælg din favorit: saltede, karamelliserede eller med chokolade)
• 3 spsk ØKO urtekram kokosmælk (gerne den fede del fra en dåse)
• 100 g mørk chokolade (økologisk fra økolade)
Sådan gør du
1. Forbered kokosfyldet
• Hak kokoschipsene fint.
• Bland dem sammen med kokosmælken, og rør det godt sammen, indtil du får en fast og let klistret masse.
• Hvis massen er for tør, tilsæt lidt mere kokosmælk.
2. Forbered dadlerne
• Hvis dadlerne er meget lukkede, skær et lille snit i dem på langs, så de kan fyldes.
3. Fyld dadlerne
• Tag en lille skefuld af kokosfyldet og pres det ind i hver daddel.
• Luk dadlen let omkring fyldet.
4. Overtræk med chokolade
• Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen (i korte intervaller, så den ikke brænder på).
• Brug en gaffel til at dyppe hver fyldt daddel i den smeltede chokolade, og lad overskydende chokolade dryppe af.
5. Sæt dem på køl
• Placer de chokoladeovertrukne dadler på bagepapir, og sæt dem i køleskabet i ca. 30-45 minutter, indtil chokoladen er helt størknet.
6. Klar til servering!
• Nyd dem direkte fra køleskabet eller opbevar dem i en lufttæt beholder i op til en uge.
Disse små bounty-snacks er en perfekt sundere treat med ren økologisk nydelse!
Shop alle ingredienserne hjem lige her
Add a comment