Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Image

Naturlige Bounty snacks m. dadler og chokolade

Ingredienser (ca. 10 stk.)

 • 10 biogene økologiske dadler uden sten

• 50 g kokoschips (vælg din favorit: saltede, karamelliserede eller med chokolade)

• 3 spsk ØKO urtekram kokosmælk (gerne den fede del fra en dåse)

• 100 g mørk chokolade (økologisk fra økolade)

 

Sådan gør du

 1. Forbered kokosfyldet

• Hak kokoschipsene fint.

• Bland dem sammen med kokosmælken, og rør det godt sammen, indtil du får en fast og let klistret masse.

• Hvis massen er for tør, tilsæt lidt mere kokosmælk.

2. Forbered dadlerne

• Hvis dadlerne er meget lukkede, skær et lille snit i dem på langs, så de kan fyldes.

3. Fyld dadlerne

• Tag en lille skefuld af kokosfyldet og pres det ind i hver daddel.

• Luk dadlen let omkring fyldet.

4. Overtræk med chokolade

• Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen (i korte intervaller, så den ikke brænder på).

• Brug en gaffel til at dyppe hver fyldt daddel i den smeltede chokolade, og lad overskydende chokolade dryppe af.

5. Sæt dem på køl

• Placer de chokoladeovertrukne dadler på bagepapir, og sæt dem i køleskabet i ca. 30-45 minutter, indtil chokoladen er helt størknet.

6. Klar til servering!

• Nyd dem direkte fra køleskabet eller opbevar dem i en lufttæt beholder i op til en uge.

 Disse små bounty-snacks er en perfekt sundere treat med ren økologisk nydelse!

SHOP ALLE INGREDIENSER HER
Image

Shop alle ingredienserne hjem lige her

Shop her

Add a comment