Spring til indhold

LIVE MED LIV MARTINE KL. 20.00

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Image Image

Collagen Muffins med tørret mini blåbær & banan

Gluten- og laktosefri

Ingredienser (ca. 8-10 muffins):

  • 2 modne bananer
  • 2 æg
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk vaniljepulver eller vaniljeekstrakt
  • 6 udstenede dadler 
  • 1 dl tørrede mini-blåbær
  • 1,5 dl havremel (glutenfri)
  • 2 spsk Green Goddess Collagen Neutral
  • 1 tsk bagepulver
  • Muffinform + evt. papirforme
  • Chokolade til topping (find version på shoppen uden rafineret sukker) 
Køb alle ingredienserne her

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180°C (varmluft).
  2. Blend bananer, æg og dadler i en foodprocessor eller med stavblender, til massen er jævn.
  3. Tilsæt kardemomme, vanilje, havremel, collagen og bagepulver. Rør det hele godt sammen.
  4. Vend forsigtigt de tørrede mini-blåbær i dejen.
  5. Fordel dejen i muffinsforme – ca. ¾ fyldte.
  6. Bag i ovnen i ca. 20-25 min, til de er gyldne og gennembagte (tjek med en tandstik).
  7. Afkøl lidt – og nyd dem lune eller kolde 🌿

💡 Tip: De kan fryses og er perfekte som grab & go-snack! Du kan også tilføje lidt hakkede nødder eller kanel for variation.

Image Image

Add a comment